ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2021

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Έφτασε πάλι η εποχή για τον αγαπημένο μας ετήσιο αγώνα δρόμου. Ένας θεσμός που παρέχει στήριξη στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Πιστές στο ραντεβού μας από το 2014 όταν λάβαμε μέρος για πρώτη φορά θα δώσουμε το παρόν και φέτος.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά δεν θα καταστεί δυνατό να διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου εξαιτίας των συνθηκών που συνεχίζουν να επικρατούν με την πανδημία και την απαραίτητη κοινωνική αποστασιοποίηση.

Αυτό όμως δεν σταματά ούτε εμάς, που τρέχουμε στον δικό μας χρόνο και ρυθμό για να στηρίξουμε όλες τις γυναίκες που παλεύουν με τη νόσο, ούτε τους διοργανωτές οι οποίοι έχουν προγραμματίσει μία σειρά από διαδικτυακές δράσεις.

Μία από αυτές είναι το webinar "ΜΑΖΙ ενημερωνόμαστε για τον καρκίνο του μαστού" το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 17:00-19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του συλλόγου "Άλμα Ζωής".

Στόχος του είναι να ενημερώσει και να ωθήσει τις γυναίκες όλων των ηλικιών στην πρόληψη και τη σωστή συμπεριφορά υγείας.

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί και την έναρξη των δράσεων που θα διαρκέσουν 3 ημέρες κάτω από το φετινό 'Digital Race for the Cure'.

Εμείς σαν Twins Fit έχουμε δηλώσει συμμετοχή για τον "αγώνα" αλλά και το webinar, προσκαλούμε όλες/ους σας να λάβετε μέρος κάνοντας τη δωρεά σας, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και ευχόμαστε του χρόνου να ανταμώσουμε και πάλι από κοντά!

#Προληψη

#AlmaZois

#GreeceRaceForTheCure